Sähköinen taloushallinto

Netvisor eAccounting -taloushallintojärjestelmä sähköistää taloushallinnon

Sähköisen taloushallinnon avulla tuot yrityksesi taloushallinnon nykyaikaan. Tarjoamme asiakkaillemme Netvisor® -taloushallintojärjestelmällä toteutettuja sähköisen taloushallinnon palveluita. Järjestelmä on modulaarinen, jonka vuoksi toimintoja on mahdollista lisätä aina yrityksen tarpeiden kasvaessa.

Merkittävimmät sähköisen taloushallinnon hyödyt

Sähköisen taloushallinnon keskeisiä etuja ovat muun muassa:

  • Yrittäjälle muodostuva ajansäästö sekä käytön helppous

  • Turhien mappien poistuminen

  • Reaaliaikaisempi kirjanpito

  • Yhteinen järjestelmä mahdollistaa työtehtävien joustavan jakamisen

  • Porautuvat raportit

  • Tilintarkastuksen helpottuminen

Helpotusta yrittäjän arkeen

Sähköinen taloushallinto on suunniteltu helpottamaan yrittäjän arkea. Sähköisiä laskuja hyödynnettäessä kaikki yrityksen laskut siirtyvät automaattisesti Netvisor -taloushallintojärjestelmään, jonka seurauksena ostolaskuja ei tarvitse enää kuukausittain erikseen kerätä ja toimittaa tilitoimistolle. Näin kaikki yrityksen ostolaskut pysyvät myös varmassa tallessa.

Netvisor ei vaadi käyttäjältään muuta kuin internet selaimen, jonka vuoksi järjestelmään pääsee kirjautumaan aina, mikäli käytössä on vain internet yhteys. Sähköiset ostolaskut ovat siis paikasta ja ajasta riippumatta aina yrittäjän saatavilla, jolloin laskujen tarkastaminen ja maksaminen onnistuu lomallakin vaikka laiturin nokasta käsin.

Kuittien käsittelyä varten älypuhelimeen on mahdollista ladata Visma kuittiskanneri sovellus, jolla kuitit voidaan vaivattomasti siirtää taloushallintojärjestelmään.

Läpinäkyvyyttä taloushallintoon

Asiakkaan ja tilitoimiston yhteinen järjestelmä lisää taloushallinnon läpinäkyvyyttä, koska myös asiakas pääsee selaamaan yrityksen tietokantaa.

Sähköinen järjestelmä helpottaa merkittävästi materiaalin hakua, koska järjestelmästä löytyy tehokkaat hakumoottorit, joilla voidaan helposti hakea ja tarkastella vanhaa materiaalia.

Kaikki Netvisorista ajettavat raportit ovat myös porautuvia. Tämän vuoksi yrityksen raporteista saadaan huomattavasti enemmän irti tärkeätä tietoa, koska raporttien luvuista on mahdollista porautua aina laskun kuvalle saakka.

Netvisor Premium Partner -tilitoimisto

Olemme Netvisorin virallinen Premium Partner -tilitoimisto, jonka vuoksi saat meiltä yhdellä sopimuksella käyttöösi sekä Netvisor® -taloushallintojärjestelmän että kaikki taloushallinnon palvelut.

Pyydä tarjous Netvisorista ja taloushallintopalveluista