Tilitoimistopalvelut

Kaikki palvelut saman katon alta - ammattitaidolla!

Tilitoimistopalveluiden tarkoituksena on helpottaa yrittäjän arkea ja mahdollistaa taloushallinnon ulkoistaminen luotettavalle ammattilaiselle. Sinä teet yrittäjänä sen, minkä osaat parhaiten – anna siis meidän tehdä se, minkä me osaamme.

Yrityksen taloushallinto kannattaa aina jättää kokeneen ammattilaisen käsiin. Taloushallinnon hoitaminen ei ole vain materiaalin tallentamista tietojärjestelmään vaan taloushallinnon järjestämistä voimassa olevien lakien ja asetuksien mukaisesti

Tarjoamamme tilitoimistopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa seuraavia tilitoimistopalveluita:

  • Kirjanpito ja palkanlaskenta

  • Tilinpäätös 

  • Vero- ja muut viranomaisilmoitukset

  • Myyntilaskujen käsittely ja myyntireskontran hoito

  • Ostolaskujen käsittely ja ostoreskontran hoito

Lisäksi avustamme muun muassa Tekes hankkeiden tilityksissä sekä tarjoamme erillistoimeksiantoina konsultointipalveluita, kuten esimerkiksi oikaisu- ja verovalituksien laadintaa, tappioiden poikkeuslupahakemukset, henkilöverotuksen palveluita, verosuunnittelua ja -selvityksiä sekä ennakkoratkaisujen ja erinlaisien sopimuksien laadintaa. 

Avustamme myös sisäisen laskennan tehtävissä, kuten esimerkiksi budjetoinnissa, kassavirtalaskelmissa, ennusteiden laadinnassa sekä katelaskennassa.

Sopiva taloushallintoratkaisu yrityksellesi

Tarjoamme asiakkaillemme kolme kattavaa valmiiksi suunniteltua taloushallintoratkaisua (Tilitehdas Small, Medium ja Large), jotka sisältävät yksilöidyt taloushallintopalvelut sekä Netvisor taloushallintojärjestelmän käyttökustannukset yhdessä paketissa.

Lisäksi tarjoamme myös vaihtoehtona räätälöidyn taloushallintoratkaisun (Tilitehdas XL), jossa kaikki taloushallintopalvelut ja Netvisor taloushallintojärjestelmän käyttökustannukset laskutetaan toteutuneiden työtuntien ja käytön mukaisesti. 

Tilitehdas Small

Tilitehdas Small –taloushallintoratkaisu on tarkoitettu pienille ja aloittaville muutaman henkilön työllistäville yrityksille, jotka eivät tarvitse kaikkia sähköisen taloushallinnon ominaisuuksia ja jotka ensisijaisesti hakevat edullista tapaa hoitaa yrityksen kuukausittaiset lakisääteiset velvoitteet.

Tilitehdas Small taloushallintoratkaisussa asiakas toimittaa tilitoimistolle kuukausittain kaikki kirjanpitoon tarvittavat tositteet. Tämän jälkeen tilitoimisto laatii kuukausikirjanpidon sekä alv-kausiveroilmoituksen ja toimittaa sen verottajalle.

Asiakas saa kuukausittain sähköpostilla valmiin alv-tilisiirron maksettavaksi. Yrityksen kuukausiraportit ovat jatkuvasti asiakkaan saataville Netvisor taloushallintojärjestelmässä.

alk. 99 € / kk

Pyydä tarjous!

Tilitehdas Medium

Tilitehdas Medium –taloushallintoratkaisu on tarkoitettu aloittaville ja jo toimiville yrityksille, jotka ensisijaisesti hakevat sähköisen taloushallinnon tuomaa helpotusta ja ajansäästöä yrityksen taloushallinnon hoitamiseen liittyvissä asioissa.

Tilitehdas Medium on täysin sähköinen taloushallintoratkaisu. Ostolaskut saapuvat automaattisesti yrityksen taloushallintojärjestelmään, josta asiakas pystyy ne omatoimisesti käsittelemään ja maksamaan. Asiakas saa säännöllisesti ilmoituksen sähköpostiin, kun uusia laskuja on saapunut taloushallintojärjestelmään.

Tilitoimisto laatii kuukausikirjanpidon ja alv- kausiveroilmoituksen sekä toimittaa ja maksaa sen Verohallinnolle. Kirjanpidon valmistumisen jälkeen tilitoimisto ilmoittaa kirjanpidon valmistumisesta asiakkaalle, jonka jälkeen asiakas voi käydä tutustumassa yrityksen tuoreisiin kuukausiraportteihin.

alk. 199 € / kk

Pyydä tarjous!

Tilitehdas Large

Tilitehdas Large –taloushallintoratkaisu on tarkoitettu jo toimiville alle 1.000.000 euron vuosiliikevaihdon omaaville yrityksille, jotka ensisijaisesti hakevat sähköisen taloushallinnon tuomaa helpotusta ja ajansäästöä yrityksen taloushallinnon hoitamiseen liittyvissä asioissa.

Tilitehdas Large on täysin sähköinen taloushallintoratkaisu. Ostolaskut saapuvat automaattisesti yrityksen taloushallintojärjestelmään, josta tilitoimisto käsittelee uudet ostolaskut sekä ylläpitää myös muilta osin ostoreskontraa. Tarkastamisen jälkeen tilitoimisto siirtää ostolaskut asiakkaalle hyväksyttäväksi. Asiakas saa säännöllisesti ilmoituksen sähköpostiin, kun uusia hyväksyttäviä laskuja on saapunut taloushallintojärjestelmään.

Tilitoimisto laatii kuukausikirjanpidon ja alv- kausiveroilmoituksen sekä toimittaa ja maksaa sen Verohallinnolle. Kirjanpidon valmistumisen jälkeen tilitoimisto ilmoittaa kirjanpidon valmistumisesta asiakkaalle, jonka jälkeen asiakas voi käydä tutustumassa tuoreisiin kuukausiraportteihin.

alk. 299 € / kk

Pyydä tarjous!

Tilitehdas XL

Tilitehdas XL -taloushallintoratkaisu on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat yksilöllisen taloushallintoratkaisun tai vaihtoehtoisesti haluavat mieluummin tuntipohjaisen taloushallintoratkaisun.

Tilitehdas XL -taloushallintoratkaisussa palvelukokonaisuus sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta ja taloushallintopalvelut sekä Netvisor taloushallintojärjestelmän käyttökustannukset veloitetaan jälkikäteen toteutuneiden tuntien ja käytön mukaisesti.

Pyydä tarjous!

Perinteinen vai sähköinen taloushallinto - sinä päätät

Toteutamme asiakkaidemme taloushallinnon sekä perinteisellä paperisella mallilla että täysin sähköisellä mallilla. Myös näiden kahden mallin kombinaatio on mahdollinen, jolloin osa materiaalista käsitellään sähköisesti ja osa paperisesti - sinä päätät mikä menetelmä on yrityksellesi sopivin ratkaisu.

Perinteisen paperisen mallin etuna voidaan pitää erityisesti pienien yrityksien osalta hieman edullisempia kustannuksia. Sähköisen taloushallinnon etuina voidaan puolestaan pitää käytön helpoutta sekä yrittäjälle muodostuvaa ajansäästöä.

Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta

Erinomaista palvelua - takuulla!

Olemme niin luottavaisia tarjoamastamme palvelusta, että tarjoamme uusille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun.

Mikäli et ole tyytyväinen toimistomme palveluun, palautamme sinulle juoksevasta kirjanpidosta aiheutuneet palvelumaksut.

Tutustu mitä muut asiakkaamme pitävät palveluistamme