Tilitoimistopalvelut

Kaikki palvelut saman katon alta - ammattitaidolla!

Tilitoimistopalveluiden tarkoituksena on helpottaa yrittäjän arkea ja mahdollistaa taloushallinnon ulkoistaminen luotettavalle ammattilaiselle. Sinä teet yrittäjänä sen, minkä osaat parhaiten – anna siis meidän tehdä se, minkä me osaamme.

Yrityksen taloushallinto kannattaa aina jättää kokeneen ammattilaisen käsiin. Taloushallinnon hoitaminen ei ole vain materiaalin tallentamista tietojärjestelmään vaan taloushallinnon järjestämistä voimassa olevien lakien ja asetuksien mukaisesti.

Tarjoamamme tilitoimistopalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa seuraavia tilitoimistopalveluita:

  • Kirjanpito ja palkanlaskenta
  • Tilinpäätös 
  • Vero- ja muut viranomaisilmoitukset
  • Myyntilaskujen käsittely ja myyntireskontran hoito
  • Ostolaskujen käsittely ja ostoreskontran hoito

Lisäksi avustamme muun muassa Tekes hankkeiden tilityksissä sekä tarjoamme erillistoimeksiantoina konsultointipalveluita, kuten esimerkiksi oikaisu- ja verovalituksien laadintaa, tappioiden poikkeuslupahakemukset, henkilöverotuksen palveluita, verosuunnittelua ja -selvityksiä sekä ennakkoratkaisujen ja erinlaisien sopimuksien laadintaa. 

Avustamme myös sisäisen laskennan tehtävissä, kuten esimerkiksi budjetoinnissa, kassavirtalaskelmissa, ennusteiden laadinnassa sekä katelaskennassa.

Sopiva taloushallintoratkaisu yrityksellesi

Tarjoamme asiakkaillemme kolme kattavaa valmiiksi suunniteltua taloushallintoratkaisua (Tilitehdas Small, Medium ja Large), jotka sisältävät yksilöidyt taloushallintopalvelut sekä Netvisor taloushallintojärjestelmän käyttökustannukset yhdessä paketissa.

Lisäksi tarjoamme myös vaihtoehtona räätälöidyn taloushallintoratkaisun (Tilitehdas XL), jossa kaikki taloushallintopalvelut ja Netvisor taloushallintojärjestelmän käyttökustannukset laskutetaan toteutuneiden työtuntien ja käytön mukaisesti. 

Perinteinen vai sähköinen taloushallinto - sinä päätät

Toteutamme asiakkaidemme taloushallinnon sekä perinteisellä paperisella mallilla että täysin sähköisellä mallilla. Myös näiden kahden mallin kombinaatio on mahdollinen, jolloin osa materiaalista käsitellään sähköisesti ja osa paperisesti - sinä päätät mikä menetelmä on yrityksellesi sopivin ratkaisu.

Perinteisen paperisen mallin etuna voidaan pitää erityisesti pienien yrityksien osalta hieman edullisempia kustannuksia. Sähköisen taloushallinnon etuina voidaan puolestaan pitää käytön helpoutta sekä yrittäjälle muodostuvaa ajansäästöä.

Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta

Erinomaista palvelua - takuulla!

Olemme niin luottavaisia tarjoamastamme palvelusta, että tarjoamme uusille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun.

Mikäli et ole tyytyväinen toimistomme palveluun, palautamme sinulle juoksevasta kirjanpidosta aiheutuneet palvelumaksut.

Tutustu mitä muut asiakkaamme pitävät palveluistamme